Een korte introductie van het Gymbox team

Ontmoet de fitness experts die klaarstaan om je te helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen

START NU

Onze coaches

Jack van Starkenburg coach at Gymbox

Jack van Starkenburg

Jack van Starkenburg begon zijn reis als de ideale stagiair, maar zijn enthousiasme en energie brachten hem al snel naar nieuwe hoogten in de fitnesswereld. Altijd met een glimlach op zijn gezicht en een kwinkslag paraat, maakt Jack van elk moment het leukste uurtje van je dag.

Wat Jack onderscheidt, is zijn ongeëvenaarde aandacht voor persoonlijke connecties. Als verbinder van mensen weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de gemeenschap te versterken. Hij gaat verder dan alleen fitness; hij creëert een omgeving waarin je niet alleen traint, maar ook groeit en lacht.

Jack’s liefde voor Olympic lifting is onmiskenbaar. Zijn passie voor deze discipline straalt door in al zijn trainingen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, Jack begeleidt je met geduld en expertise naar nieuwe hoogten in je persoonlijke fitnessreis.

Dus, als je op zoek bent naar meer dan alleen een work-out, maar naar een ervaring waar persoonlijke aandacht, plezier en Olympic lifting samenkomen, zoek dan niet verder. Jack van Starkenburg staat klaar om je te verwelkomen in zijn wereld van fitness en fun!

Mirjam Loerakker coach at Gymbox

Mirjam Loerakker

Coach Mirjam is al jaren niet meer weg te denken bij Gymbox. Ooit gestart als lid bij Gymbox en nu ontplooid tot een fulltime top coach. Mirjam is gespecialiseerd in Powerliften en Olympic Weightlifting en je kan haar zomaar tegenkomen bij een NK of EK powerliften:)

Ronald coach at Gymbox

Ronald van Rangelrooij

Maak kennis met Ronald, de coach wiens glimlach zo permanent is als een tatoeage. Hij is de man die je opvrolijkt, ongeacht wat voor dag je hebt. Ronald is al vanaf dag 1 (sinds 2014) een vast gezicht in ons team. Onze bijnaam voor Ronald is Mr. Mobility, alles wat je moet weten over souplesse, flexibiliteit of mobiliteit, Ronald is de man die je moet hebben!

Niels Meijerink coach at Gymbox

Niels Meijerink

Stel je voor: een dynamische kracht in de wereld van fitness en sport, dat is Niels Meijerink, oftewel Mr. Gymnastics. Met meer dan 10 jaar ervaring als personal trainer en 5 jaar als toegewijde CrossFit coach, heeft Niels zijn stempel gedrukt op de fitnesswereld.

Niels beschikt over een voltooide CIOS opleiding, waardoor hij niet alleen de kunst van training begrijpt, maar ook de wetenschap erachter. Zijn passie voor beweging en gezondheid komt tot uiting in zijn persoonlijke en prestatiegedreven aanpak. Hij gelooft in het inzoomen op JOUW fysieke doelen, omdat hij weet dat iedereen uniek is en een op maat gemaakte benadering verdient.

Als de oprichter van de Windhoek kitesurfschool brengt Niels zijn liefde voor avontuur en sport naar nieuwe hoogten. Hij is niet alleen een trainer; hij is een bron van motivatie en inspiratie, altijd klaar om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Maak je klaar om te worden begeleid door Mr. Gymnastics, waar passie, toewijding en plezier samenkomen voor een fitnesservaring als geen ander!

Rick coach at Gymbox

Rick van den Berg

Rick is de jongste aanwinst van team Gymbox. Al jaren een fanatiek sporter bij Gymbox en hij heeft van zijn droom werkelijk gemaakt door andere leden nu ook te helpen net zo fit als hijzelf te worden. Altijd integer, niet gek te krijgen en open voor iedereen.

Marielle Geerlings coach at Gymbox

Mariëlle Geerlings

Mariëlle Sterrenburg-Geerlings, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Mariëlle geeft met veel plezier al ruim 8 jaar de CrossFit Kids en Teens lessen bij Gymbox.

Kees Houwaart coach at Gymbox

Kees Houwaart

Geboren in de wereld van fitness was Kees Houwaart voorbestemd voor deze branche. Opgegroeid in een grote sportschool in Katwijk, was hij van jongs af aan omgeven door halters en dumbbells. Nadat hij in 2012 de transformerende kracht van CrossFit ontdekte, wist Kees dat hij dit moest delen. In 2014 richtte hij Gymbox Noordwijk op, de eerste op CrossFit gerichte sportschool in de regio. Nu is dit netwerk inmiddels uitgebreid met CrossFit Leiden en CrossFit 020 in Amsterdam tesamen met compagnon Jeroen.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en samen kunnen bepalen hoe we het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven